Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g12g36kcal1.9g0.8g2.8g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g838g2304kcal142.4g0g192.7g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.4g7.7kcal0.4g0.4g0.3g0.9g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0.6g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0g
Aromisuola (5g)4.5g2.5kcal0g0.5g0.1g0.1g
Timjami, annos 3g6g13kcal0.5g1.6g0.4g2.2g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g18g32kcal1.3g5.6g0.5g0g
Sipuli (käsittelemätön)393g106kcal5.1g18.8g0.8g6.7g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g462g1663kcal64.7g304.9g13.4g27.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g8341kcal433g666.8g422.2g75.8g
Valittu annoskoko1740g4171kcal216.5g333.4g211.1g37.9g
Annoskoko puolitettuna870g2085kcal108.3g166.7g105.6g19g
Arvot/100g100g240kcal12.4g19.2g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444913