Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 675g259kcal6.7g46.6g1.3g16.9g
Nauris 135g37kcal1.3g5.7g0.4g2.6g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Oivariini, juokseva, rasvaseos45g324kcal0.2g0.2g36g0g
Sitruunamehu, laimentamaton45g10kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton90g144kcal7.2g3.6g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g1628kcal35g128g99.4g44.2g
Valittu annoskoko1740g814kcal17.5g64g49.7g22.1g
Annoskoko puolitettuna870g407kcal8.8g32g24.9g11.1g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566