Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4600g1288kcal27.6g273.7g9.2g115g
Vesi, vesijohtovesi 4600g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)276g75kcal3.6g13.2g0.6g4.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.5g3g0.1g0.4g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g46g110kcal2.5g19.3g2.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)460g391kcal4.6g16.1g32.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g3766kcal79.6g650.6g88.8g240.2g
Valittu annoskoko10000g1883kcal39.8g325.3g44.4g120.1g
Annoskoko puolitettuna5000g942kcal19.9g162.7g22.2g60.1g
Arvot/100g100g19kcal0.4g3.3g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117864