Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen760g195kcal6.8g35g3g15.2g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti250g700kcal8.5g14g67.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal95g0g50g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 200g452kcal32g1g36g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio32g86kcal9g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3484g4528kcal302.6g100g323.8g30.4g
Valittu annoskoko1742g2264kcal151.3g50g161.9g15.2g
Annoskoko puolitettuna871g1132kcal75.7g25g81g7.6g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422317