Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 701g901kcal145.4g0g35g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g701g252kcal12.6g44.8g2.1g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g175g166kcal14g24.5g1.2g14g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g18g28kcal1.6g5.4g0.1g0.1g
Juustokumina jeera (), annos 6g11g37kcal1.9g4.6g2.3g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Ruokasuola jodioitu 18g0.4kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3486g3026kcal356.6g174.4g99.8g36g
Valittu annoskoko1743g1513kcal178.3g87.2g49.9g18g
Annoskoko puolitettuna872g756kcal89.2g43.6g25g9g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040