Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 467g378kcal7.3g78.5g0.2g14g
Oliiviöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Risottoriisi (Risella), 60g248g867kcal19.8g185.9g4.2g7.4g
Kasvisliemikuutio 13g39kcal1.2g1.7g3g0.2g
Parmesaani (Joku), annos 30g23g90kcal5.6g0g7.7g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g35g70kcal1.1g9.4g3.3g0.2g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g117g315kcal16.3g1.2g26.8g0g
Vesi816g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3486g3950kcal102.6g553.4g139.4g43.6g
Valittu annoskoko1743g1975kcal51.3g276.7g69.7g21.8g
Annoskoko puolitettuna872g988kcal25.7g138.4g34.9g10.9g
Arvot/100g100g113kcal2.9g15.9g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425251