Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi963g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g160g48kcal1.6g8.5g0.5g3.8g
Herne 160g110kcal8.1g15g0.6g5g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g320g240kcal13.1g40g2.6g0g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Persilja 45g12kcal0.6g0.5g0.1g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3488g880kcal49.2g137.2g8g28g
Valittu annoskoko1744g440kcal24.6g68.6g4g14g
Annoskoko puolitettuna872g220kcal12.3g34.3g2g7g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436