Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1533g414kcal19.9g73.6g3.1g26.1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 5364g6711kcal1126.4g0g241.4g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml345g448kcal23.1g69g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g230g2069kcal0g0g229.9g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2529g1391kcal78.4g161.8g50.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22067kcal2495.6g608.8g1050g52.2g
Valittu annoskoko10000g11033kcal1247.8g304.4g525g26.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5517kcal623.9g152.2g262.5g13.1g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414