Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g1147g1262kcal34.4g36.7g114.7g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g1789g984kcal30.4g118.1g42.9g21.5g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g1284g3853kcal109.2g693.6g57.8g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka3670g6165kcal733.9g0g367g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g92g156kcal5g14.8g8.5g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g92g12kcal0.1g2.7g0.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio551g1596kcal143.1g0g115.6g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%1376g3922kcal426.6g0g233.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35900kcal2965.4g1731.8g1881g43g
Valittu annoskoko10000g17950kcal1482.7g865.9g940.5g21.5g
Annoskoko puolitettuna5000g8975kcal741.4g433g470.3g10.8g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310364