Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 4585g1273kcal54.6g186.1g9.2g96.3g
Sipuli (kuorittu)1146g310kcal14.9g55g2.3g19.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g745g209kcal4.5g44.3g1.5g18.6g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g2865g3725kcal601.7g0g117.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g573g172kcal5.7g22.9g1.7g0g
Valkosipuli 86g93kcal6.8g14g0.5g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11562kcal1376.4g644.6g265.4g272.4g
Valittu annoskoko10000g5781kcal688.2g322.3g132.7g136.2g
Annoskoko puolitettuna5000g2891kcal344.1g161.2g66.4g68.1g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589