Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g800g936kcal22.4g32g80g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)400g656kcal100g3.6g26.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3492g6045kcal366g528.2g265.6g22.8g
Valittu annoskoko1746g3022kcal183g264.1g132.8g11.4g
Annoskoko puolitettuna873g1511kcal91.5g132.1g66.4g5.7g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386781