Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g343g584kcal68.7g0g34.3g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g858g455kcal12g97.9g1.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.6g22kcal1g0.1g1.9g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g215g343kcal6.4g8.6g32.2g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g3.4g23kcal0g0g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 258g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3492g2890kcal177.8g219g145.6g2g
Valittu annoskoko1746g1445kcal88.9g109.5g72.8g1g
Annoskoko puolitettuna873g723kcal44.5g54.8g36.4g0.5g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134