Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa562g96kcal2.2g14.1g3.4g3.9g
Purjosipuli 298g68kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Paprika keltainen 113g34kcal1.1g5.7g0.2g2.2g
Tomaatti 281g64kcal1.6g9.7g0.8g3.9g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g25g53kcal3.4g5.3g2.1g0g
Vesi337g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 46g403kcal0g0g45.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3492g1481kcal29.6g92g105.6g35.4g
Valittu annoskoko1746g741kcal14.8g46g52.8g17.7g
Annoskoko puolitettuna873g370kcal7.4g23g26.4g8.9g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665