Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 250g1814kcal3g1g203.2g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g360g1224kcal9g298.8g1.8g7.2g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g10g1kcal0.2g0g0g8.5g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 20g5.3kcal0.7g0.6g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g400g1240kcal23.6g60g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3492g12467kcal157.4g1449g677.6g31.6g
Valittu annoskoko1746g6234kcal78.7g724.5g338.8g15.8g
Annoskoko puolitettuna873g3117kcal39.4g362.3g169.4g7.9g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047