Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha1285g1970kcal248.1g0g108g0g
Lanttu 1285g371kcal12.9g59.1g3.9g23.1g
Palsternakka 771g491kcal3.9g91g3.1g34.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g1671g468kcal10g99.4g3.3g41.8g
Tomaattimurska, 1 prk1028g276kcal6.2g54.5g2.1g14.4g
Sipuli 1285g389kcal16.1g61.7g2.6g21.8g
Valkosipuli 309g334kcal24.4g50.3g1.9g6.5g
Rypsiöljy 129g1137kcal0g0g128.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow134g348kcal13.4g13.4g26.7g2.1g
Vehnäjauho puolikarkea 103g353kcal10.5g72g1.2g3.6g
Naudanliha321g493kcal62g0g27g0g
Lanttu 321g93kcal3.2g14.8g1g5.8g
Palsternakka 193g123kcal1g22.7g0.8g8.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g418g117kcal2.5g24.9g0.8g10.4g
Tomaattimurska, 1 prk257g69kcal1.5g13.6g0.5g3.6g
Sipuli 321g97kcal4g15.4g0.6g5.5g
Valkosipuli 77g84kcal6.1g12.6g0.5g1.6g
Rypsiöljy 32g286kcal0g0g32.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow33g87kcal3.3g3.3g6.7g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 26g88kcal2.6g18g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15342kcal863.4g1253.4g703.8g370g
Valittu annoskoko10000g7671kcal431.7g626.7g351.9g185g
Annoskoko puolitettuna5000g3835kcal215.9g313.4g176g92.5g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224794