Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 56g193kcal5.7g39.3g0.7g2g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 74g20kcal2.4g2.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 30g37kcal3.3g0.1g2.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g100kcal0g0g11.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g716kcal23g87.2g29g4g
Valittu annoskoko175g358kcal11.5g43.6g14.5g2g
Annoskoko puolitettuna88g179kcal5.8g21.8g7.3g1g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589