Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 83g49kcal8.1g2.5g0.3g0g
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai22g75kcal2.6g15.3g0.5g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.6kcal0g1.6g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g532kcal35g67.4g12.8g1.2g
Valittu annoskoko175g266kcal17.5g33.7g6.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna88g133kcal8.8g16.9g3.2g0.3g
Arvot/100g100g152kcal10g19.3g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104