Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g53g90kcal5.4g1.4g7g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g88g31kcal2.4g4.1g0.4g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)35g58kcal1.1g1.4g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g356kcal17.8g13.8g25.4g0g
Valittu annoskoko175g178kcal8.9g6.9g12.7g0g
Annoskoko puolitettuna88g89kcal4.5g3.5g6.4g0g
Arvot/100g100g102kcal5.1g3.9g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206