Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)44g79kcal8.3g0g4.8g0g
Purjosipuli 39g9kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Sitruunamehu, laimentamaton5.8g1.2kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g73g44kcal0.7g3.3g2.9g0.4g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g415kcal20g10.2g31.4g2.6g
Valittu annoskoko175g208kcal10g5.1g15.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna88g104kcal5g2.6g7.9g0.7g
Arvot/100g100g119kcal5.7g2.9g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191