Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki109g61kcal9.3g5.5g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)44g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.2g0.2g0.5g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.3g21kcal0g5.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g404kcal30.8g40g13g1g
Valittu annoskoko175g202kcal15.4g20g6.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna88g101kcal7.7g10g3.3g0.3g
Arvot/100g100g115kcal8.8g11.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747