Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 35g76kcal6.4g0g5.7g0g
Kieli naudan 35g70kcal5.8g0g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 87g67kcal1.6g13.5g0.2g0.9g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g440kcal28.2g29.2g22.4g3g
Valittu annoskoko175g220kcal14.1g14.6g11.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna87g110kcal7.1g7.3g5.6g0.8g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641