Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 88g199kcal16.6g0g14.9g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 33g75kcal4.6g0.6g5.9g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)10g12kcal0.3g0.4g1g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.6g22kcal0.1g0.2g2.3g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g11g3.5kcal0.2g0.7g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g17kcal1.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g669kcal47.2g5.8g50.8g0.6g
Valittu annoskoko175g334kcal23.6g2.9g25.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna88g167kcal11.8g1.5g12.7g0.2g
Arvot/100g100g191kcal13.5g1.7g14.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118804