Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g70g172kcal7g5.6g12.6g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl18g6.1kcal0.2g1.1g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)47g76kcal1.3g1.3g7.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr18g49kcal1.4g1.7g4.2g0.3g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix3.2g1.6kcal0g0.3g0g0g
Sinappi 1.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g613kcal20g20.4g48.4g0.6g
Valittu annoskoko175g307kcal10g10.2g24.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna88g153kcal5g5.1g12.1g0.2g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523