Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g100g170kcal19g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Torino tumma proteiinipasta plus13g43kcal2.9g6.6g0.5g0.8g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g46g11kcal0.6g1.6g0.2g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g457kcal45.6g18.2g21.4g2.2g
Valittu annoskoko175g229kcal22.8g9.1g10.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna88g114kcal11.4g4.6g5.4g0.6g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426