Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 69g95kcal8.6g0.2g6.7g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g50g240kcal3.5g26g13.5g0g
Hermesetas-jauhe2.5g7.2kcal0g1.4g0g1g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen3.8g14kcal1.9g1.4g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g1436kcal29.2g58.4g121.8g3g
Valittu annoskoko175g718kcal14.6g29.2g60.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna88g359kcal7.3g14.6g30.5g0.8g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038