Kukkakaaliherkku

Irrottele kukkakaalin nuput ja keitä ne al dente suolatussa keitinvedessä.

Kuumenna ruokakerma ja sulata joukkoon tuore- ja sinihomejuustot, lisää myllystä tuoretta mustapippuria ja halutessasi vielä valkosipulin kynsi.

Kaada kastike kukkakaalin päälle uunivuokaan ja ripottele päälle vielä juustoraaste.

Gratinoi 200 asteessa n 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Pompula11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 88g21kcal1.6g1.9g0.3g2g
Flora kevyt ruoka 7%29g25kcal0.3g1.3g2g0g
castello blue, sinihomejuusto15g63kcal2g0.1g6.1g0g
Tuorejuusto, Viola 13% valkosipuli29g47kcal2.3g1.2g3.8g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)15g38kcal4.5g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g386kcal21.4g9g28.8g4g
Valittu annoskoko175g193kcal10.7g4.5g14.4g2g
Annoskoko puolitettuna88g97kcal5.4g2.3g7.2g1g
Arvot/100g100g110kcal6.1g2.6g8.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244660