Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 6.6g18kcal1g1.7g0.3g2.6g
Vehnälese 5.3g12kcal0.7g0.8g0.2g2g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen6.6g19kcal2g0.1g1.1g2g
Puolukkasurvos sokeroimaton 66g26kcal0.3g4.5g0.3g1.7g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g149kcal8g14.2g3.8g16.6g
Valittu annoskoko175g75kcal4g7.1g1.9g8.3g
Annoskoko puolitettuna88g37kcal2g3.6g1g4.2g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271621