Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g29g131kcal2.2g19.8g4.7g1.1g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)15g92kcal0g0g10.2g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g58g134kcal0.2g7g11.7g0.3g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g29g32kcal0.1g4.4g1.5g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)44g224kcal2g24.9g14.9g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g1226kcal9g112.2g86g9g
Valittu annoskoko175g613kcal4.5g56.1g43g4.5g
Annoskoko puolitettuna88g307kcal2.3g28.1g21.5g2.3g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32g24.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496