Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 6.3g4.7kcal0.8g0.1g0g0.4g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Kaurahiutale 10g38kcal1.5g5.7g0.7g1g
Pellavansiemenrouhe,Risetti8g40kcal2g2.7g2.3g2.3g
Mantelilastu (A la meira)6.3g38kcal1.5g0.4g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.6g0.8g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g740kcal24.8g109g20.4g12g
Valittu annoskoko175g370kcal12.4g54.5g10.2g6g
Annoskoko puolitettuna88g185kcal6.2g27.3g5.1g3g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640