Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton100g107kcal23.1g0g1.5g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)50g75kcal8g2g4g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)7.5g54kcal0g0g6g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g11g42kcal2.6g0g3.6g0g
Maustepippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 5.3g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g559kcal67.6g4.2g30.2g0.2g
Valittu annoskoko175g279kcal33.8g2.1g15.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna88g140kcal16.9g1.1g7.6g0.1g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153