Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 25g182kcal0.3g0.1g20.4g0g
Sokeri 34g138kcal0g34g0g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g36g123kcal0.9g29.9g0.2g0.7g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g1g0.1kcal0g0g0g0.9g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 2g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g40g124kcal2.4g6g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g1250kcal15.8g145.2g68g3.2g
Valittu annoskoko175g625kcal7.9g72.6g34g1.6g
Annoskoko puolitettuna88g312kcal4g36.3g17g0.8g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047