Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 86g294kcal8.7g59.9g1g3g
Voi 16g112kcal0.2g0.1g12.6g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.5g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Sokeri 13g53kcal0g13.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.5g12kcal1.1g0g0.9g0g
Hiiva 3.9g2.9kcal0.5g0g0g0.3g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 47g29kcal1.4g2.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g1017kcal24.2g152.6g32.4g7.4g
Valittu annoskoko175g509kcal12.1g76.3g16.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna88g254kcal6.1g38.2g8.1g1.9g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403