Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 33g25kcal0.6g5.1g0.1g0.3g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)21g25kcal4.2g0g0.7g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)67g31kcal2.1g3.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana350g168kcal14.2g17.8g3.6g1g
Valittu annoskoko175g84kcal7.1g8.9g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna88g42kcal3.6g4.5g0.9g0.3g
Arvot/100g100g48kcal4.1g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96339