Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 69g23kcal0.5g3.8g0.1g1g
Mansikka 39g18kcal0.2g3.2g0.1g0.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g59g229kcal0g57.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g540kcal1.4g129g0.4g3.4g
Valittu annoskoko176g270kcal0.7g64.5g0.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna88g135kcal0.4g32.3g0.1g0.9g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463