Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g1.5g5.6kcal0.7g0.6g0.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Oliiviöljy 10g84kcal0g0g9.5g0g
Hapankaali 56g16kcal0.6g2.4g0.1g1.2g
Tomaattimurska Eldorado6.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ketsuppi, Felix7.6g6.8kcal0.1g1.6g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste28g102kcal8.2g0.5g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g688kcal26.8g63g36g5.4g
Valittu annoskoko176g344kcal13.4g31.5g18g2.7g
Annoskoko puolitettuna88g172kcal6.7g15.8g9g1.4g
Arvot/100g100g196kcal7.6g17.9g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132150