Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 21g68kcal2.2g12.6g0.5g2.1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g23g79kcal1.4g17.2g0.4g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen75g25kcal2.5g3.7g0g0g
Oivariini, 60 (100g)3.8g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g385kcal12.2g67g6.4g5.2g
Valittu annoskoko176g193kcal6.1g33.5g3.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna88g96kcal3.1g16.8g1.6g1.3g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147336