Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty86g250kcal19g38.9g1.4g0g
Oliiviöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu4.7g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen47g9kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g1.5g5.3kcal0g1.3g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 11g22kcal0.2g0.2g2.3g0.5g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.4g1kcal0g0.3g0g0.2g
Persilja 0.9g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g734kcal40.2g88.8g22.8g3.8g
Valittu annoskoko176g367kcal20.1g44.4g11.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna88g183kcal10.1g22.2g5.7g1g
Arvot/100g100g209kcal11.5g25.3g6.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173903