Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 21g115kcal0.2g0.1g12.9g0g
Sokeri 18g73kcal0g17.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.2g0.3g1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Raparperi pakastettu49g15kcal0.3g2.7g0g0.7g
Fariinisokeri7g29kcal0g7g0g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7g6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g811kcal14.6g109.4g33.8g3.4g
Valittu annoskoko175g406kcal7.3g54.7g16.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna88g203kcal3.7g27.4g8.5g0.9g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875