Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 65g93kcal8.2g0.2g6.7g0g
Voi 30g215kcal0.4g0.1g24.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g22g136kcal4.7g1.5g12.4g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g7.4g0.7kcal0.1g0g0g6.3g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g5.9kcal0g1.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.6g13kcal0.7g0.4g0.8g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.4g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Voi 2g14kcal0g0g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g1.5g9kcal0.3g0.1g0.8g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.5g0.1kcal0g0g0g0.4g
Leivinjauhe 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.9kcal0g0g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g999kcal30g9.6g93.8g15.8g
Valittu annoskoko176g500kcal15g4.8g46.9g7.9g
Annoskoko puolitettuna88g250kcal7.5g2.4g23.5g4g
Arvot/100g100g285kcal8.5g2.7g26.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597