Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 98g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g5.1g11kcal0.7g1.1g0.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g28g79kcal5.3g0g6.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Voi 7.9g57kcal0.1g0g6.4g0g
Basilika, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.8g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g356kcal14.8g11.6g27.2g3.2g
Valittu annoskoko175g178kcal7.4g5.8g13.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna88g89kcal3.7g2.9g6.8g0.8g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303407