Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 14g4.9kcal0.7g0.3g0g0.4g
Kukkakaali 14g3.4kcal0.3g0.3g0g0.3g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g46g21kcal1.1g2.8g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g21g25kcal1.5g4.2g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.8g4.8kcal0.2g0.2g0.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g56g20kcal0.9g3.9g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g184kcal10.2g28.6g2g6.4g
Valittu annoskoko176g92kcal5.1g14.3g1g3.2g
Annoskoko puolitettuna88g46kcal2.6g7.2g0.5g1.6g
Arvot/100g100g52kcal2.9g8.1g0.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339946