Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu113g142kcal12.4g0.3g10.1g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g26g71kcal3.4g0g6.3g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g30g75kcal5.7g0g6.6g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g671kcal43g0.6g56.6g0g
Valittu annoskoko176g336kcal21.5g0.3g28.3g0g
Annoskoko puolitettuna88g168kcal10.8g0.2g14.2g0g
Arvot/100g100g191kcal12.2g0.2g16.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368594