Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 109g88kcal1.7g18.3g0.1g3.3g
Kesäkurpitsa zucchini 64g12kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Mineraalisuola keskiarvo 0.7g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g233kcal4.2g39.8g4.6g7.4g
Valittu annoskoko176g116kcal2.1g19.9g2.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna88g58kcal1.1g10g1.2g1.9g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.3g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418773