Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g73g88kcal13.2g1.2g3.3g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow23g77kcal1.6g17.3g0.2g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g34g12kcal0.6g2.2g0.1g1.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl11g10kcal0.2g0.5g0.8g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.2g3.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g384kcal31.6g43.8g9.2g2.6g
Valittu annoskoko175g192kcal15.8g21.9g4.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna88g96kcal7.9g11g2.3g0.7g
Arvot/100g100g110kcal9g12.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441155