Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 40g89kcal7g0g6.8g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5.1kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)50g15kcal0.5g3g0.1g0.5g
Spagetti, Barilla22g77kcal2.6g15.9g0.3g0.7g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Tomaattisalsa 3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g419kcal21.4g42.8g17.8g3.8g
Valittu annoskoko176g209kcal10.7g21.4g8.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna88g105kcal5.4g10.7g4.5g1g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81704