Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 31g4.2kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Kikherne säilötty Bonduelle63g81kcal4.1g12.5g1.9g3.1g
Broileri, rintafilee, nahaton 47g50kcal10.8g0g0.7g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g31g119kcal2.8g22.4g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g551kcal36.6g70.6g10.4g11g
Valittu annoskoko176g275kcal18.3g35.3g5.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna88g138kcal9.2g17.7g2.6g2.8g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202