Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g23g157kcal0g0g18.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu21g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 51g174kcal5.2g35.6g0.6g1.8g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.6g5.7kcal0.1g1.2g0.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g56g47kcal0.6g10.3g0.2g1g
Sokeri 20g81kcal0g19.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g990kcal16.6g135.4g43.2g5.6g
Valittu annoskoko176g495kcal8.3g67.7g21.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna88g247kcal4.2g33.9g10.8g1.4g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406