Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)25g88kcal3.2g17.4g0.5g0.8g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.9g5.5kcal0.2g0.3g0.4g0g
Hirvenliha 17g19kcal3.6g0g0.5g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.7g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 31g14kcal0.9g1.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g265kcal16.8g38.8g4.6g1.8g
Valittu annoskoko176g132kcal8.4g19.4g2.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna88g66kcal4.2g9.7g1.2g0.5g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11.1g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639