Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen55g76kcal10.4g0g3.8g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g109g38kcal1.1g7.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g253kcal23.2g15.2g10.8g0.4g
Valittu annoskoko176g127kcal11.6g7.6g5.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna88g63kcal5.8g3.8g2.7g0.1g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413