Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.4g3.9kcal0.1g0.3g0.3g0g
Kaali, valkokaali47g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Keittojuures, Pirkka38g9kcal0.4g1.7g0.1g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g19g28kcal3.8g0g1.5g0g
Siirappi 0.9g2.8kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana352g108kcal9.8g8.6g4g2g
Valittu annoskoko176g54kcal4.9g4.3g2g1g
Annoskoko puolitettuna88g27kcal2.5g2.2g1g0.5g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139